Materiell

Jeg lager materiell for uttaletrening/språktrening i barnehage og skole. Dette er ting som kan brukes om og om igjen, og barna synes det er morsomt, samtidig som de får øvd på språklyder/språkferdigheter. Du finner mest materiell for språklydsvansker, men også noe som er laget med tanke på andre språkrelaterte vansker eller generell språkstimulering. Noe materiell er gratis, og annet koster litt.

OBS: Barn er forskjellige, og har behov for ulike tiltak og tilrettelegginger. Dersom du er bekymret for språk/uttale hos et barn, og vurderer språktrening, anbefales det å ta kontakt med PPT/logoped for å få råd om hvilke tiltak som er de rette for det aktuelle barnet. Materiellet du finner her kan fint brukes i en utprøvingsperiode, eller dersom du allerede er godt kjent med barnets problematikk og behov.

Trykk på linkene under for å se utvalget av materiell:

Stigespill

Memoryspill

Lottospill

Diverse

Her finner du mine stigespill

Her finner du mine memoryspill

Her finner du mine lottospill

Her finner du diverse annet materiell

I all hovedsak er illustrasjoner i materiellet er laget av meg. Eventuelle unntak fra dette vil stå oppgitt.

NB: Alt materiell sendes som PDF, og du må selv skrive ut materiellet. Bestiller du spill, må du laminere/klippe ut spillene selv. Instruksjon og spillregler medfølger.

Materiellet betales på forskudd via Vipps. Ta kontakt for å bestille, enten på kontaktskjemaet, eller gå inn på Facebooksiden min ved å trykke på linken under:

Du kan også sende meg en e-post på eli @ logopedwith.no (uten mellomrom).

Prisene er per 09.09.2018.