På Facebookgruppa Elis idebank – språkmateriell finner du en del gratis språkmateriell for nedlasting.

Under finner du diverse annet av materiell jeg har laget.

Produkter:

Luseleken

Denne luseleken er en enkel aktivitet for å øve på l-lyden. Lusene flyttes over på lua for å spise lastebil, lampe, lego osv, mens man benevner hver enkelt ting. Til slutt er lua full av lus.

Luseleken koster 35 kr.

Mat pingvinene

Opplegget «Mat pingvinene» koster kr 35.

Les mer om opplegget «Mat pingvinene» her.

R-lydlek – språklyden «rulle-r»

Arkene lamineres og settes sammen til et hefte, noe som gir et effektivt treningsopplegg gang etter gang.

Dette lille treningsopplegget kan egne seg for å øve på rulle-r. Opplegget er lekent, men driller likevel riktige tungebevegelser effektivt. Vær en summende bie, lek traktor på en humpete vei, vær regndråper og trommevirvel. Tripp opp og ned trappa. Plukk ertene som triller av gårde. Tunga må også jobbe og lage skål med noe godt oppi.

Arkene bør lamineres som en bok/hefte så den tåler mye bruk. NB: Egner seg kun for rulle-r, som brukes på Østlandet, Nordvestlandet, Trøndelag og i Nord-Norge. Skarre-r krever andre typer øvelser.

R-lydlek koster 35 kr.

R-lydlek – språklyden «skarre-r»

Lag tigerlyder for skarre-r

Dette opplegget er laget ut fra samme ide og format som r-lydlek for rulle-r over. Her er øvelsene laget med tanke på å få tunga til å vibrere mot den bløte gane. Vær tiger som knurrer, gurgle drikke, lage snorkelyd og lignende. Øvelsene tar utgangspunkt i g-lyden, så det er en fordel om barnet mestrer denne.

R-lydlek koster kr 35.

Arkene bør lamineres som en bok/hefte så den tåler mye bruk. NB: Egner seg kun for skarre-r, som brukes på Sørlandet, i Rogaland, Bergensområdet og visse andre områder på Vestlandet. Rulle-r krever andre typer øvelser.

Opplegg og materiell betales fortrinnsvis med Vipps.

For alle opplegg på denne siden følger det med en liten veiledning og instruksjoner. Materiellet sendes som PDF på e-post. Du må selv skrive ut materiellet fra PDF-filen.

Dersom du ønsker å bestille noe av mitt materiell, ta kontakt enten på kontaktskjemaet, eller gå inn på Facebooksiden min ved å trykke på linken under:

Du kan også sende meg en e-post på eli @ logopedwith.no (uten mellomrom).

–> Tilbake til materiell.